Actuele informatie over de Droomboom vindt u op onze Facebook en Instagram-pagina. 

“Stichting Old Grand-Dad Club” sponsort Stichting De Droomboom in Blaricum

Op 2 juni 2022 werd weer een “grootvader-wedstrijd” op Almeerderhout gespeeld.

De ‘Stichting Old Grand-Dad Club Nederland’ doet, naast de organisatie van deze “golfdag” voor die grootvaders, ook schenkingen voor ‘het bevorderen van sport, spel en beweging voor jeugdigen tot dertig jaar met een beperking’.

Bij de landelijke organisatie werd een aanvraag ingediend voor een gift aan de Stichting de Droomboom in Blaricum. (Zwaar-)autistische kinderen worden bij De Droomboom, met heel veel geduld, liefde, een positieve benadering, enthousiasme en vertrouwen, van in zich zelf gekeerde kinderen, weer rijp gemaakt voor het onderwijs. Zonder deze behandeling redden ze het niet. Het is een bijzondere, maar niet eenvoudige taak, een oorspronkelijk ouderinitiatief, maar geleid door professionele ABA-docenten. Hartverwarmend om te zien. Veel spelmateriaal was verouderd en aan vervanging toe.

Bij een bezoek hebben we recent kunnen constateren dat de € 4.500,= inmiddels goed besteed is.

……op De Droomboom verrichten ze wonderen…..

Wat een mooie draaimolen!
Groot huis!
Ik ga bal gooien!

Donatie Hamers en Kesber – Huizen

Ralph Posthouwer van Hamers en Kesber, heeft recent het nieuwe bedrijfspand aan de Warandebergstraat in Huizen feestelijk in gebruik genomen. Ralph heeft zijn relaties gevraagd een gift te doen ten gunste van Stichting de Droomboom. Vandaag mocht de Droomboom maar liefst 2.500 euro in ontvangst nemen.

Koninklijke Onderscheiding voor Esther

Mevrouw Esther Rabbe-Grimbergen ontving op vrijdag 3 december 2021 uit handen van locoburgemeester Anne-Marie Kennis een Koninklijke Onderscheiding. Geheel belangeloos en met bovenmatige inspanning zet de gedecoreerde zich al jarenlang in voor kinderen met autisme bij De Droomboom in Blaricum. Mevrouw Esther Rabbe-Grimbergen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Vreeker BV – Lid van de Club van 100

We mogen Vreeker BV uit Hem verwelkom als lid van de Club van 100. Vreeker bv is een heus familiebedrijf wat bestaat uit verschillende onderdelen;

  • Vreeker Begraafplaatsservice
  • Vreeker Bestrating en Groen                                                    
  • Jan Reek Natuursteen
  • Metaal Maatwerk Groot

Stuk voor stuk zijn dit ervaren bedrijven, ieder in zijn eigen segment.
Meer informatie http://www.vreekerbv.nl

Donatie Gooische Bonen

Op 21 januari hebben we een prachtige donatie ontvangen van Gooische Bonen. Zij hebben de afgelopen weken maar liefst 62.830 kopjes Gooische Bonen verkocht, waardoor ze een bedrag van 628,30 EUR hebben kunnen doneren! We willen iedereen die de heerlijke koffie van Gooische Bonen heeft gedronken en de lieve mensen van team Gooische Bonen van harte bedanken. We gaan er knutsel- en leermaterialen voor de Droomboomkinderen van kopen.  

Recordopbrengst Droomwijnactie 2020

Al jaren staat eind van het jaar in het teken van de Droomwijnactie in samenwerking met Drankenhandel Joh. van der Hulst in Huizen. Dankzij de inzet van vele Droomboomfamilies is 2020 een record jaar geworden met maar liefst 228 verkochte dozen heerlijke wijnen.

In een jaar als deze, waarbij er weinig mogelijkheden zijn voor sponsoringsevenementen en de Droomboom dit hard nodig heeft, is dit een fantastisch resultaat.

Iedereen hartelijk dank! We wensen iedereen fijne, kleine feestdagen & blijf gezond!