De Droomboom bestaat dankzij helden, de Droomboomhelden. Zij zorgen ervoor dat wij door kunnen gaan met waar we goed in zijn en wat we het beste doen, namelijk kinderen met autisme leren leren en ervoor zorgen dat ouders weer kunnen dromen over een toekomst voor hun kind.

Er zijn heel veel Droomboomhelden. Sommigen leveren grote financiële bijdragen, anderen helpen ons met onze administratie of onze IT of snoeien de heg. Kleine helden leveren flessen voor ons in voor statiegeld en komen op vrijdagmiddag met onze kinderen een speurtocht doen. Sporthelden verkopen drankjes en snacks voor ons op Koninginnedag of lopen de benen uit hun lijf tijdens een sponsorloop.

Iedereen afzonderlijk noemen zonder iemand te vergeten, is niet mogelijk. Maar omdat we zo ontzettend graag willen laten zien hoe we blij we zijn met al deze helden, zetten we op deze plek regelmatig een van die helden in het zonnetje.

Wegbrands Accountants & Adviseurs

Wegbrands Accountants & Adviseurs is een accountantskantoor met vestigingen in Veenendaal en Elst (Utrecht). Ze zijn gericht op ondernemers in het MKB, die ze praktisch ondersteunen en advies op maat geven.

Al jaren lang steunt Wegbrand Accountants & Adviseurs Stichting de Droomboom met volledige sponsoring van de totale personeels- en financiële administratie. Ook adviseren ze ons kosteloos. Alles bij elkaar besparen ze de Droomboom een grote kostenpost. Daarnaast staan ze altijd voor ons klaar als wij vragen hebben op financieel gebied.

Als ouders van een voormalig Droomboomkindje – dat is uitgestroomd naar regulier basisonderwijs en het daar heel goed doet – weten Michel en Caroline Wegbrands als geen ander hoe hard de Droomboom sponsoring nodig heeft om zoveel mogelijk financiële middelen te kunnen inzetten op de 1:1 behandeling.

Wegbrands Accountants & Adviseurs is een echte Droomboom-held!

wegbrands-accountants-adviseurs