Stichting de Droomboom leert kinderen met autisme leren. De methode die zij daarbij hanteert is effectief, maar kostbaar. Een deel van de behandeling en de begeleiding wordt gefinancierd vanuit de WLZ. Ouders betalen bovendien een maandelijkse bijdrage.

Voor het creƫren van een optimaal leerklimaat voor de kinderen blijft de Droomboom echter mede afhankelijk van sponsoring en donaties. Want leermaterialen, een tafel en stoel op maat, een speeltoestel en communicatie-materialen zijn duur. Naast het dagelijkse onderwijs organiseert de Droomboom bovendien ABA-trainingen voor ouders, professionals en scholen. En we adviseren anderen die een soortgelijk initiatief willen opzetten. Zonder financiƫle steun zouden we dit werk niet kunnen voortzetten.

Daarnaast zijn we afhankelijk en ontzettend blij met de steun in natura die we krijgen van de ouders en familie van onze kinderen, vrienden en andere mensen die ons een warm hart toe dragen. Ze helpen ons met bestuurstaken, administratie, klussen aan ons gebouw en onze tuin, schoonmaak en activiteiten voor onze kinderen.

Wilt u ook een verschil maken in het leven van kinderen met autisme en hun families? Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt steunen.

 

Op deze pagina leest u meer over fiscaal vriendelijk doneren.